Nieuws Centrum

Home > Centrum > Nieuws Centrum

Nieuws Centrum

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Piëzo zet Whatsapp in voor studiebegeleiding op afstand

  (26-03-2020)

  Hoe gaat het geven van thuisonderwijs, nu de kinderen thuiszitten? Met vallen en opstaan hebben ouders de rol op zich genomen van onderwijzer. Soms lukt dat, maar soms ook minder goed. Stichting Piëzo heeft Studiebegeleiding op afstand opgericht in Zoetermeer, om leerachterstand bij deze kinderen te voorkomen.

  Lees meer
 • Tijdelijke sluiting Zelfbrengdepot

  (20-03-2020)

  Het Zelfbrengdepot aan de Argonstraat sluit vandaag, vrijdag 20 maart, vanaf 10.30 uur tot nader order haar deuren. Door de grote toeloop en de daardoor ontstane chaos is de gemeente genoodzaakt om het Zelfbrengdepot tijdelijk te sluiten. Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als het rest- en gft afval niet kan worden opgehaald heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van de medewerkers tegen een infectie is dan ook van zeer groot belang.

  Lees meer
 • Hulp bieden en hulp krijgen

  (19-03-2020)

  Wilt u hulp aanbieden of heeft u zelf hulp nodig? Hier leest u waar u zich kunt aanmelden.

  Lees meer
 • Zoetermeerder met cruciaal beroep? Er is noodopvang voor uw kinderen

  (19-03-2020)

  Heeft u of uw partner een cruciaal beroep en heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar? En lukt het niet om thuis opvang voor uw kinderen te regelen? Dan kunt u gebruik maken van 'noodopvang' in Zoetermeer.

  Lees meer
 • Bijeenkomst nieuwe beheervisie voor Wilhelminapark geannuleerd

  (11-03-2020)

  De gemeente Zoetermeer stelt samen met bewoners een beheervisie op voor het Wilhelminapark. Dit park is het oudste park van Zoetermeer met een historisch karakter. Deze visie met bijbehorend plan voor de komende 10 jaar gaat over het in fases vervangen van de bomen en het groen. Het park raakt namelijk op leeftijd en de bomen en het groen zijn aan vervanging toe. Het uitgangspunt in de visie is dat het historische karakter van het park behouden blijft.

  Lees meer
 • Wijziging parkeertarieven en parkeertijden voor Centrumgebied

  (27-01-2020)

  Per 1 januari 2020 zijn de parkeertarieven gewijzigd en de parkeertijden voor betaald parkeren in het centrumgebied verruimd. De parkeertarieven en parkeertijden voor de parkeergarages in de binnenstad zijn hetzelfde gebleven.

  Lees meer

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert