Burgemeester Bezuijen bezoekt de Zoetermeerse wijken

Home > Inwoners > Nieuws > Burgemeester Bezuijen bezoekt de Zoetermeerse wijken

Burgemeester Bezuijen bezoekt de Zoetermeerse wijken

De op 1 oktober gestarte burgemeester Michel Bezuijen brengt de komende weken een bezoek aan alle Zoetermeerse wijken. Tijdens deze bezoeken wordt hij bijgepraat over de stad Zoetermeer, alle ontwikkelingen en ontmoet hij inwoners en ondernemers. In deze coronatijd de manier om op een veilige wijze kennis te maken met de stad en haar inwoners.

Tijdens een tour door de wijk vertelt de wijkregisseur van de gemeente de nieuwe burgemeester over alle belangrijke plekken en ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet burgemeester Michel Bezuijen op enkele plekken in de wijk inwoners en brengt een kort flitsbezoek aan maatschappelijke instellingen en ondernemers. De geldende coronamaatregelen worden tijdens het bezoek aan de wijk, dat al lopend of fietsend plaatsvindt, in acht genomen.

Iedere week de wijk in

Burgemeester Bezuijen brengt op de volgende momenten een bezoek aan de wijken van Zoetermeer (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen):

• Vrijdag 9 oktober 2020 - Palenstein
  • Vrijdag 16 oktober 2020 - Buytenwegh