Led-actie in Zoetermeer vanaf 2 januari

Home > Inwoners > Nieuws > Led-actie in Zoetermeer vanaf 2 januari

Led-actie in Zoetermeer vanaf 2 januari

Doe mee met de led-actie en vervang uw gloeilampen door ledlampen. Zo kan iedereen snel en simpel energie besparen. Uw elektriciteitsrekening wordt lager en het vermindert de CO2 uitstoot. Een eenvoudige actie met direct resultaat!

Brief met voucher

Als u een eigen huis heeft, ontvangt u vanaf 2 januari een brief met een voucher. Hierop staat een bedrag van € 65,- waarmee u led-lampen kunt kopen bij aangesloten winkels in Zoetermeer. In de brief staat hoe u de code online kunt activeren. Schaf daarna online (of wanneer het weer mag in de winkel) uw nieuwe led-lampen aan.

Comfortabel en energiezuinig wonen

De gemeente wil met deze actie huiseigenaren inspireren om hun eigen woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. Bij de brief zit een folder met extra informatie hierover. De led-actie gaat van wijk naar wijk. Bestel snel uw lampenset want de voorraad is beperkt.

De gemeente werkt samen met Energieloket Zoetermeer om huiseigenaren en VvE's op weg te helpen naar een aardgasvrij Zoetermeer en een comfortabele energiezuinige woning. Op www.energieloketzoetermeer.nl vindt u meer advies en begeleiding om u daarmee te helpen. Elke stap is er eentje!

Het Stadhuis is gesloten:

• maandag 24 mei