Livestream voor huwelijken

Home > Inwoners > Nieuws > Livestream voor huwelijken

Livestream voor huwelijken

Wilt u in mei bij de gemeente Zoetermeer in het huwelijksbootje stappen? Dan kunnen uw geliefden via een stream live meekijken bij de huwelijksvoltrekking.

U wilt natuurlijk uw bijzondere dag met zoveel mogelijk dierbaren delen. In deze tijd kan dat helaas niet. In het Stadhuis-Forum mogen er maar tien personen bij de huwelijksvoltrekking aanwezig zijn. Dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Op afstand meekijken

Vanaf mei kunnen uw (kwetsbare) geliefden tóch dit bijzondere moment meemaken. Koppels kunnen bij de intake van hun huwelijk aangeven of ze een livestream willen. Dan krijgen ze een specifieke link met bijbehorende code om uit te delen aan hun genodigden. Dankzij deze code kan niet iedereen meekijken en houden we rekening met de privacy. Tijdens deze moeilijke tijd is deze service gratis. Wanneer de coronacrisis voorbij is, dan wil de gemeente een bijdrage vragen voor deze service.

Kijk voor meer informatie bij www.zoetermeer.nl/trouwen.