Onderhoud in Buytenwegh De Leyens en Meerzicht weer voor jaren geregeld

Home > Inwoners > Nieuws > Onderhoud in Buytenwegh De Leyens en Meerzicht weer voor jaren geregeld

Onderhoud in Buytenwegh De Leyens en Meerzicht weer voor jaren geregeld

RSS

Jakobien Groeneveld (wethouder Openbare Ruimte), Andr√© Hoek van Hoek Hoveniers en Patrick Verhoef van DSW ondertekenden maandag 20 januari het contract voor het onderhoud in de wijken Buytenwegh De Leyens en Meerzicht. Met deze ondertekening verzorgt hoveniersbedrijf Hoek ook de komende jaren weer de openbare ruimte in deze twee wijken.

De werkzaamheden bestaan uit: het onderhoud van de plantvakken en de bomen, het maaien van gazons en bermen, het vegen van de goten, het legen van de kolken (putten), het ruimen van zwerfvuil, kleinschalige herstelwerkzaamheden van straatwerk en het uitvoeren van serviceonderhoud.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het contract met Hoek komt voort uit een openbare aanbesteding waarbij de wijze van uitvoering, burgertevredenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid belangrijke criteria zijn. Deze aanbesteding zorgt ook voor werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom ondertekent de DSW ook de detacheringsovereenkomst voor deze medewerkers.

Melding openbare ruimte

Heeft u iets te melden over het onderhoud in de openbare ruimte, dan kunt u een melding doen via deze website of via de Mijngemeente app.

Onderhoud andere wijken

De Vermeulen Groep verzorgt het onderhoud in Oosterheem. In Rokkeveen is dit de Van der Spek Groep. Seghwaert/Noordhove, Centrum, hoofdwegen en bedrijfsterreinen door de Bunnik Groep en de recreatiegebieden door J. Glijnis BV.

Aansnijden taart na ondertekening contract

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.

Een afspraak maken aan de balie? Bel naar 14 079.