Siemens Mobility blijft in Zoetermeer

Home > Inwoners > Nieuws > Siemens Mobility blijft in Zoetermeer

Siemens Mobility blijft in Zoetermeer

RSS

Siemens Mobility B.V. heeft zich voor nog eens tien jaar verbonden aan de Dutch Tech Campus (DTC) in het Dutch Innovation Park. Onderdeel van de overeenkomst is het verduurzamen van het gebouw, inclusief een nieuwe hoofdentree. Met de keuze van Siemens Mobility voor DTC spreekt het bedrijf haar vertrouwen uit in zowel de campus alsook het Dutch Innovation Park, waarin de komende jaren volop door diverse partijen wordt geïnvesteerd.

'Siemens is al jaren nauw verbonden aan de Dutch Tech Campus. De vestiging in Zoetermeer biedt niet alleen werkgelegenheid. Het is essentieel voor de verdere ontwikkeling van de campus en waardevol voor het gehele Dutch Innovation Park. De aanwezigheid van dit toonaangevende internationale bedrijf maakt het aantrekkelijk voor ondernemers om zich hier te vestigen en biedt studenten de kans om samen te werken aan innovatieve projecten.' licht wethouder Iedema (Economie, Onderwijs & Innovatie) toe.

Duurzaam, ruimtelijk & flexibel

Het gebouw waar Siemens Mobility zich vanaf september 2021 vestigt, wordt gerenoveerd naar klimaatconform klasse B en Energielabel A. De installatietechniek wordt bijna geheel vernieuwd en het gebouw wordt voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. 'Met het nieuwe kantoor zorgt Siemens Mobility ervoor dat de klanten nog meer centraal staan. Tegelijkertijd willen we met de nieuwe werkomgeving onze aantrekkelijkheid als werkgever verhogen. Het frisse, moderne en duurzame kantoor zal samenwerking en creativiteit stimuleren', aldus Olivier Gueydan, CEO Siemens Mobility B.V.

Over Dutch Tech Campus

Dutch Tech Campus, eigendom van PingProperties, is een campus waar diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek aan elkaar worden verbonden. Huidige en nieuwe huurders kunnen kennis delen en samenwerken. Er zijn diverse succesvolle bedrijven op de campus gevestigd, waaronder Siemens Mobility, WSAudiology, ATOS Medical, Reconext en Grey Valley. Meer informatie: www.dutchtechcampus.nl.

Dutch Innovation Park

De Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer: dé plek voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen IT-bedrijven en zo'n 800 IT-studenten kennis en werken er samen. Kijk voor meer informatie op: www.dutchinnovationpark.nl.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.