Zoetermeer zet haar veteranen in het zonnetje

Home > Inwoners > Nieuws > Zoetermeer zet haar veteranen in het zonnetje

Zoetermeer zet haar veteranen in het zonnetje

Dit jaar waren er, vanwege de coronamaatregelen, geen defilé met militaire voertuigen of activiteiten op de Markt ter ere van Veteranendag in Zoetermeer. Toch zette de gemeente Zoetermeer haar veteranen in het zonnetje. Zaterdag 27 juni 2020 ontving waarnemend burgemeester Lokker 25 willekeurig gekozen Zoetermeerse veteranen op het Stadhuis. Samen hesen ze de veteranenvlag waarna de burgemeester een toespraak gaf in de raadzaal. Op deze manier stonden we stil bij de inzet van de Nederlandse militairen in verschillende delen van de wereld.

Bekijk Veteranendag Zoetermeer 2020

Het hijsen van de veteranenvlag en de toespraak van burgemeester Lokker waren live te volgen via een livestream op de website van de gemeente Zoetermeer. U kunt deze opname hieronder terugkijken.

Bedankkaart

In Zoetermeer wonen er op dit moment 621 geregistreerde veteranen. Om onze veteranen ook dit jaar te bedanken voor alles wat zij voor Nederland hebben gedaan, ontvingen zij allen op Veteranendag als blijk van waardering van de gemeente een bedankkaart.

bedankkaart veteranen

collage met sfeerbeelden van veteranendag 2020 in Zoetermeer