Nieuwsbrieven

Home > Inwoners > Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Gemeente Zoetermeer geeft diverse nieuwsbrieven uit. Bekijk op welke digitale nieuwsbrieven u zich kunt abonneren.

• Wijknieuwsbrieven

Elke wijk in Zoetermeer heeft zijn eigen nieuwsbrief. Bij het aanmelden kunt u aangeven van welke wijk(en) u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Afmelden of wijzigen

Wilt u uw abonnementen op wijknieuwsbrieven wijzigen of stopzetten?
    Maak dan gebruik van de link die u onderaan de wijknieuwsbrief aantreft.

• Nieuwsbrief gemeenteraad

De gemeenteraad vindt het belangrijk om u regelmatig op de hoogte te houden van actuele zaken waar de gemeenteraad en de raadscommissies zich mee bezighouden.
    Daarom geeft de raad een aantal keer per jaar een (digitale) nieuwsbrief uit met allerlei actuele informatie en vergaderdata van raads- en commissievergaderingen.

• Nieuwsbrief Duurzaam & Groen Zoetermeer

• Nieuwsbrief Natuurlijk! Onderwijs

Voor het aan- of afmelden voor de nieuwsbrief Natuurlijk! Onderwijs kunt u gebruik maken van het contactformulier.