Openingstijden Werkplein

Home > Inwoners > Openingstijden Werkplein

Openingstijden Werkplein

Werkplein Zuid-Holland Centraal

Zuidwaarts 9
2711 HA Zoetermeer
Telefoon: 14 079

Diensten op gebied van:

Bereikbaar

Openingstijden Werkplein

Wij willen de gezondheid van onze inwoners en medewerkers beschermen. Daarom werken wij zoveel mogelijk digitaal en telefonisch. In noodzakelijke gevallen werken onze medewerkers op afspraak. De balies van het Werkplein zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Bij de balies zijn schotten van plexiglas geplaatst om iedereen zo goed mogelijk te beschermen.

Wenst u ondersteuning en ontvangt u geen bijstandsuitkering, dan kunt u een telefonische afspraak maken via Afspraak Werkplein voor werkzoekenden zonder bijstandsuitkering.

Telefoon

Met vragen over werk, zorg of inkomen kunt u iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bellen met uw klantmanager of Wmo-consulent. Ook kunt u bellen met ons telefoonnummer 14 079.

Meer informatie

Werkgeversservicepunt

Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) bemiddelt tussen werkgevers en werkzoekenden uit alle doelgroepen en zonder uitkering vanuit de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Het WSP ZHC ondersteunt werkgevers bij hun zoektocht naar personeel van selectie van een geschikte kandidaat tot het plaatsen op bijvoorbeeld stageplekken, werkervaringsplekken en leer-werktrajecten. In het WSP ZHC participeren naast de gemeente Zoetermeer ook de gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar, het UWV en DSW.

Zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen zich aanmelden bij het WSP ZHC via zhcwerkt.nl.

Contact

Houd op dit moment rekening met een langere wachttijd aan de telefoon.