Activiteiten in Meerzicht

Home > Meerzicht > Activiteiten in Meerzicht

Activiteiten in Meerzicht

In de wijk Meerzicht worden door verschillende organisaties activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Hieronder treft u een overzicht aan van activiteiten.

 • Activiteiten Stichting Mensen in de Minima (MIM)

  logo Stichting Mensen in de Minima

  Stichting Mensen in de Minima heeft op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur en op dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur een inloopspreekuur. De vrijwilligers van het MIM helpen mensen met een inkomen tot 120% van het minimumloon met het invullen allerlei formulieren, kwijtscheldingen, betalingsregelingen, het schrijven van brieven, klachten en bezwaarschriften, aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen of wijzigingen van toeslagen.
  Meer informatie: www.stichtingmim.nl

 • Seniorenactiviteiten van Palet Welzijn

  logo Palet Welzijn

  Er vinden diverse activiteiten voor senioren plaats in het wooncomplex Albrandswaard of in de recreatieruimte aan het Fonteinbos. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: yoga, gymnastiek, klaverjassen, sjoelen, volksdansen, zingen en nog veel meer.

  Lees meer
 • Het Praathuis in Meerzicht

  Vergroot afbeelding: logo Gilde Samenspraak

  In het wijkcentrum Meerzicht, Uiterwaard 25, organiseert Gilde SamenSpraak 'Het Praathuis'. 's Middags elke eerste en derde donderdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur en 's avonds elke tweede donderdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur.

  Lees meer
 • Een dierbaar iemand verloren? Praat erover!

  Vergroot afbeelding: logo Humanitas

  Na het verlies van een dierbaar iemand bent u vaak eerst druk bezig met het regelen van allerlei praktische zaken. Pas later begint het rouwproces en voelt u het gemis.

  Lees meer
 • Activiteiten Eetcafé Meerzicht en Eetcafé De Leyens

  Vergroot afbeelding: logo Eetcafé Meerzicht

  Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) en Eetcafé de Leyens, (Gondelkade 33) in Zoetermeer zijn leuke en vooral gezellig gelegen eetcafés in het centrum van de wijken Meerzicht en de Leyens. Beide eetcafés zijn ontmoetingsplekken voor bewoners van een aangrenzend wooncomplex voor ouderen. Echter niet alleen deze bewoners, maar ook de wijkbewoners uit de omliggende wijken Meerzicht en de Leyens zijn van harte welkom!

  Lees meer

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert