Wijkteam

Home > Meerzicht > Wijkteam

Wijkteam

Het wijkteam werkt aan de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Het wijkteam bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, woningcorporaties, politie en welzijnsinstellingen.

 • Sabrina Verbarendse - Kortekaas, wijkregisseur

  Sabrina Verbarendse

  Bij mij kunt u terecht met vragen, suggesties en ideeën over het gemeentelijk beleid, het wijkplan, leefbaarheid en verder alle zaken die te maken hebben met de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Als ik u zelf niet kan helpen, kan ik u doorverwijzen naar één van mijn collega's binnen de gemeente.

 • Carolien van der Toorn, secretarieel / administratie

  Vergroot afbeelding: Carolien van der Toorn

  Ik doe de administratieve ondersteuning op de wijkpost Meerzicht. Deze bestaan bijvoorbeeld uit het behandelen van de Wijk aan Zet-subsidies en contacten leggen met bewoners van Meerzicht.

 • Cor van Peufflik, wijkbeheerder

  Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de wijk en ben beheerder van de begraafplaats. U kunt mij bereiken via telefoonnummer 14 079.

 • Wijkagenten

  Bij de wijkagenten kunt u terecht voor meldingen en informatie over openbare orde en veiligheid.
  Meer over de wijkagenten

 • Handhavers

  In elke wijk in Zoetermeer zijn handhavers actief. U herkent ze aan speciale uniformen. De handhavers houden toezicht in de wijk, zowel op het gebied van veiligheid als op vervuiling. Er wordt o.a. gelet op hondenoverlast, fout geparkeerde voertuigen en naleving van verleende vergunningen. Als Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s) in dienst van de gemeente Zoetermeer zijn zij bevoegd om bekeuringen uit te schrijven. Klachten die bij de gemeente binnenkomen worden door de handhavers afgehandeld. Meldingen kunt u online doen via de MijnGemeente app.
  Meer over handhaving in Zoetermeer

 • Jan Tukker, complexbeheerder Vidomes

  Jan Tukker

  Mijn naam is Jan Tukker, complexbeheerder namens Vidomes in de Waterbuurt in de wijk Meerzicht. Als complexbeheerder ben ik het aanspreekpunt voor de bewoners van het Moer-, Kruis-, Dijk- en Binnenwater en verzorg ik het dagelijks beheer van deze complexen. Ik voer gesprekken met bewoners, hou toezicht binnen en op directe woonomgeving van de complexen en controleer de kwaliteit van de complexen. Daarnaast signaleer ik verbeterpunten en lever voorstellen aan met betrekking tot de complexen.

 • Anouk Logtenberg, Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Meerzicht

  Anouk Logtenberg

  Ik ben sociaal cultureel werker bij Stichting Piëzo voor de wijk Meerzicht en coördineer PiëzoCentrum Meerzicht. Piëzo is een sociaal maatschappelijke organisatie die mensen in de gelegenheid stelt om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Dit kan door meedoen aan activiteiten, cursussen en opleidingen of door het doen van vrijwilligerswerk in het PiëzoCentrum of bij partners in de wijk.


  Heeft u ideeën en of wil u een keer kijkje nemen in het PiëzoCentrum in uw wijk? Mail anouk@stichtingpiezo.nl, of bel 06-40537674 of 079-322 9453. Binnenlopen mag altijd. U kunt ons vinden aan de Uiterwaard 21. Website: www.stichtingpiezo.nl

 • ZoSamen biedt ondersteuning voor Zoetermeerse inwoners

  MEE Zuid-Holland Noord biedt onafhankelijke cliëntondersteuning. In Zoetermeer doen zij dat onder de vlag van ZoSamen. ZoSamen is een samenwerkingsverband tussen MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en Stichting MOOI.

  Lees meer
 • Miranda Sternal, Praktijk- en Plicare verpleegkundige

  Miranda Sternal

  Ik werk als praktijkverpleegkundige vanuit de huisartsenpraktijk in Meerzicht. Daarbij heb ik ook de functie van Plicare verpleegkundige. Dit betekent dat ik als onafhankelijke wijkverpleegkundige werk.

  Lees meer
 • Femke Stouthart, cliëntondersteuner ZoSamen

  Mijn naam is Femke Stouthart en ik ben cliëntondersteuner bij ZoSamen Palet Welzijn. Ik geef informatie en advies op het gebied van zorg, wonen, welzijn en financiën aan zelfstandig wonende senioren en hun mantelzorgers.

  Lees meer
 • Sabine Wendling, sociaal makelaar bij Palet Welzijn

  Sabine Wendling

  Voor vragen over activiteiten voor senioren in de wijk Meerzicht kunt u contact met mij opnemen. Ik ben op de hoogte van het aanbod en kan u helpen bij het zoeken naar een passende dagbesteding.

  Lees meer
 • Eveline Bon - wijkcoach (Kwadraad)

  Eveline Bon

  Als wijkcoach van Meerzicht ben ik het eerste meldpunt waar zorgen gemeld mogen worden over mensen die zelf niet de stap kunnen maken om contact op te nemen met de hulpverlening. Bij deze mensen ga ik op huisbezoek of spreek ergens anders af om de problemen samen met de cliënt aan te pakken of doorverwijzen naar gepaste hulpverlening.

  Lees meer

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert