Nieuws Oosterheem

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem

Nieuws Oosterheem

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Zoetermeer is thuis

  (01-04-2020)

  Deel je thuisgevoel! Welke personen, plekken, geuren geven jou een 'thuisgevoel'? Nu we noodgedwongen meer tijd thuis doorbrengen, lijkt het het CKC mooi om het 'thuisgevoel' van zo veel mogelijk Zoetermeerders in kaart te brengen met een digitaal kunstwerk.

  Lees meer
 • Naar buiten en dan ...

  (01-04-2020)

  De overheid adviseert iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven en om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Een frisse neus halen is toegestaan - alleen of met een gezinslid. Komt u zwerfafval tegen en wilt u dat opruimen? Hier zijn wat tips.

  Lees meer
 • Nieuwsbrief wijkaannemer Vermeulen Groep

  (27-03-2020)

  In deze nieuwsbrief (pdf) vindt u informatie van wijkaannemer Vermeulen Groep.

 • Piëzo zet Whatsapp in voor studiebegeleiding op afstand

  (26-03-2020)

  Hoe gaat het geven van thuisonderwijs, nu de kinderen thuiszitten? Met vallen en opstaan hebben ouders de rol op zich genomen van onderwijzer. Soms lukt dat, maar soms ook minder goed. Stichting Piëzo heeft Studiebegeleiding op afstand opgericht in Zoetermeer, om leerachterstand bij deze kinderen te voorkomen.

  Lees meer
 • Tijdelijke sluiting Zelfbrengdepot

  (20-03-2020)

  Het Zelfbrengdepot aan de Argonstraat sluit vandaag, vrijdag 20 maart, vanaf 10.30 uur tot nader order haar deuren. Door de grote toeloop en de daardoor ontstane chaos is de gemeente genoodzaakt om het Zelfbrengdepot tijdelijk te sluiten. Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als het rest- en gft afval niet kan worden opgehaald heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van de medewerkers tegen een infectie is dan ook van zeer groot belang.

  Lees meer
 • Zoetermeerder met cruciaal beroep? Er is noodopvang voor uw kinderen

  (19-03-2020)

  Heeft u of uw partner een cruciaal beroep en heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar? En lukt het niet om thuis opvang voor uw kinderen te regelen? Dan kunt u gebruik maken van 'noodopvang' in Zoetermeer.

  Lees meer
 • Hulp bieden en hulp krijgen

  (19-03-2020)

  Wilt u hulp aanbieden of heeft u zelf hulp nodig? Hier leest u waar u zich kunt aanmelden.

  Lees meer

Enjoy Life

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op donderdag gesloten.

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert