Onderhoud in uw buurt

Home > Oosterheem > Onderhoud in uw buurt

Onderhoud in uw buurt

Een leefbare stad is een stad met buurten die schoon, heel en veilig zijn en waarin het aantrekkelijk is om te vertoeven. De gemeente werkt in uw wijk, samen met aannemers, aan een goede kwaliteit van het openbaar gebied. Dit bestaat onder meer uit wegen, straten, bomen, groenvakken, parken, watergangen en sport- en spelvoorzieningen. De gemeente kan dit niet alleen. Daarvoor is ook uw hulp nodig. Wij willen daarom meer gaan samenwerken met bewoners, scholen, bedrijven en andere organisaties, initiatieven voor de buurt ondersteunen en samen met u uitvoeren.

 • Werk in uitvoering

  verkeersbord werk in uitvoering

  Welke werkzaamheden worden op dit moment uitgevoerd in uw wijk? Kijk voor een overzichtskaart met werkzaamheden en mogelijke verkeershinder op www.zoetermeer.nl/wegwerkzaamheden.

  Vragen over werkzaamheden? Bel 14 079 of maak gebruik van het contactformulier.

 • Peter van Riel, wijkbeheerder in Oosterheem

  Na mijn opleiding in Boskoop heb ik bij een aantal hoveniersbedrijven en aannemers gewerkt. In 2000 ben ik bij de gemeente Zoetermeer aan de slag gegaan. De eerste 10 jaar ben ik werkzaam geweest als wijkbeheerder in Meerzicht. Sinds september 2010 ben ik wijkbeheerder in de wijk Oosterheem.

  U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 14 079.
  U kunt ook online een melding doen over de openbare ruimte.

  Lees meer
 • Onderhoud openbare ruimte

  Vergroot afbeelding: medewerkers Vermeulen Groep

  Vermeulen Groep zorgt voor de openbare ruimte in Oosterheem en van het deelgebied van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

  Lees meer
 • Openbare verlichting en verkeersregelinstallaties

  Vergroot afbeelding: werkzaamheden

  Per 1 april 2015 voert het bedrijf Ziut het dagelijks onderhoud uit aan openbare verlichting (OV) en verkeersregelinstallaties (VRI). Ziut is een specialist in de openbare ruimte op het gebied van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Binnen Zoetermeer voeren zij de onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van de gemeente.
  Lees meer: Openbare verlichting en verkeersregelinstallaties

Enjoy Life

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op donderdag gesloten.

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert