Susanne van Veen, wijkregisseur

Home > Oosterheem > Wijkteam > Susanne van Veen, wijkregisseur

Susanne van Veen, wijkregisseur

Susanne van Veen

Bij mij kunt u terecht met vragen, suggesties en ideeën over het gemeentelijk beleid, leefbaarheid en verder alle zaken die te maken hebben met de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Als ik u zelf niet kan helpen, kan ik u doorverwijzen naar één van mijn collega's binnen de gemeente of binnen het wijkteam. Ook met al uw vragen over Enjoy Life kunt u bij mij terecht.

De gemeente Zoetermeer geeft met Enjoy Life vorm aan de overtuiging dat je door vroegtijdige hulp en ondersteuning mensen snel en efficiënt kunt helpen. Op die manier kan voorkomen worden dat problemen zo groot worden dat ze niet (of nauwelijks) meer oplosbaar zijn. Om mensen al in een vroegtijdig stadium te helpen moeten inwoners en professionals in de wijk, zoals de wijkcoach en de wijkagent, elkaar kennen. Dat kan op de wijkpost in Oosterheem. U kunt hier terecht met al uw vragen over veiligheid, financiën en sociaal en gezond leven.

U kunt mij bereiken via Enjoy Life (e-mail oosterheem@zoetermeer.nl, telefonisch via 14 079) of loop eens bij ons binnen aan het Oosterheemplein 198.

Enjoy Life

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op donderdag gesloten.

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert