Onderhoud in uw buurt

Home > Rokkeveen > Onderhoud in uw buurt

Onderhoud in uw buurt

Beheer en onderhoud van uw buurt

Een leefbare stad is een stad met buurten die schoon, heel en veilig zijn en waarin het aantrekkelijk is om te vertoeven. De gemeente werkt in uw wijk, samen met aannemers, aan een goede kwaliteit van het openbaar gebied. Dit bestaat onder meer uit wegen, straten, bomen, groenvakken, parken, watergangen en sport- en spelvoorzieningen. De gemeente kan dit niet alleen. Daarvoor is ook uw hulp nodig. Wij willen daarom meer gaan samenwerken met bewoners, scholen, bedrijven en andere organisaties, initiatieven voor de buurt ondersteunen en samen met u uitvoeren.

 • Werk in uitvoering

  verkeersbord werk in uitvoering

  Welke werkzaamheden worden op dit moment uitgevoerd in uw wijk? Kijk voor een overzichtskaart met werkzaamheden en mogelijke verkeershinder op www.zoetermeer.nl/wegwerkzaamheden.

  Vragen over werkzaamheden? Bel 14 079 of maak gebruik van het contactformulier.

 • Jack van Winden, wijkbeheerder

  Jack van Winden

  Als beheerder ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Rokkeveen.

  U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 14 079.
  U kunt ook online een melding doen over de openbare ruimte.

 • Onderhoud openbare ruimte

  M. van der Spek Hoveniersbedrijf voert het dagelijks onderhoud uit in de wijk Rokkeveen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij helemaal bekend met de wijk Rokkeveen. Onze collega's werken elke dag met veel plezier in deze wijk. Naast onderhoud voeren we ook reparaties uit, bijvoorbeeld het herstellen van een losliggende stoeptegel. Onze medewerkers in de wijk zijn te herkennen aan hun oranje hesje. Zij beantwoorden graag alle vragen van bewoners.

  Lees meer
 • Openbare verlichting en verkeersregelinstallaties

  Vergroot afbeelding: Onderhoud

  Per 1 april 2015 voert het bedrijf Ziut het dagelijks onderhoud uit aan openbare verlichting (OV) en verkeersregelinstallaties (VRI). Ziut is een specialist in de openbare ruimte op het gebied van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Binnen Zoetermeer voeren zij de onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van de gemeente.
  Lees meer: Openbare verlichting en verkeersregelinstallaties

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert